Ansatte

Hjem » Ansatte
Kent Roar Grøtting

Kent Roar Grøtting

Daglig leder

Tlf: 906 73 511

Kent Roar Grøtting er medeier og daglig leder av Grøtting Olje AS. Han er født og oppvokst i en tankbil, og på bensinstasjonen i Hernes. Kent Roar har ansvaret for at HMS blir praktisert og fokusert i firmaet. Han har ansvar for salg av diesel, adblue, smøreolje og tanker. I tillegg kjører han tankbil når han får tid.

Elin Grøtting

Elin Grøtting

Medeier

Elin er på lik linje med broren Kent Roar født og oppvokst i en tankbil og på bensinstasjonen. Elin jobber fullt i et annet selskap, men er i tillegg medeier av Grøtting Olje AS. Hun har ansvaret for faktureringen i selskapet.

Morten Steinar Graneng

Morten Steinar Graneng

Sjåfør

Tlf: 909 20 319

Morten Steinar kom til oss i 2011 når vi begynte å kjøre i Nord-Østerdalen. Han er blid og trivelig som Nord-Østerdøler flest, og har alltid en løsning på evt problemer. «Ikkeno problem» er et sitat vi hører ofte fra Morten Steinar.

Odd Ragnar Grøtting

Odd Ragnar Grøtting

Gründer

Tlf: 918 12 656

Odd Ragnar Grøtting er den eldste ringreven i firmaet. Han er faren til Kent Roar og Elin. Han kjørte tankbil i 46 år, før han måtte seg av helsemessige årsaker. I dag sitter han på ordretelefonen, kjører ut dieseltanker, smøreolje og andre ting.

Lars Moen Kristoffersen

Lars Moen Kristoffersen

Sjåfør

Tlf: 911 51 459

Lars er det nyeste tilskuddet hos oss. Han begynte å kjøre tankbil høsten 2012. Han jobber bare deltid hos oss, og er å finne bak rattet på tankbilen som går på veiutbyggingen ved Mjøsa. Ellers kjører Lars hvor det måtte passe.

Christian Westye Egeberg

Christian Westye Egeberg

Sjåfør

Tlf: 902 88 689

Christian Westye Egeberg er en blid og omgjengelig kar fra Austmarka. Han har greie på det meste,spesielt Tempo og tankbilkjøring. Han har kjørt for Tom i noen år, og ble med videre da Grøtting Olje AS ble etablert. Christian kjører tankbil i hele sørfylket.

Tom Jørgensen

Tom Jørgensen

Styreleder

Tlf: 957 90 608

Tom har veldig lang fartstid i selskapet. Det startet med bensinkjøring for sin onkel for 15 år siden.Etterhvert fikk Tom egen tankbil som han forsynte hele sørfylket med. I dag har Tom personalansvar i tillegg til å kjøre tankbil. På linje med Kent Roar, har også Tom ansvaret for salg av diesel, smøreolje, AdBlue og dieseltanker.

Knut Erik Hornkvern

Knut Erik Hornkvern

Sjåfør

Tlf: 906 73 611

Knut Erik Hornkvern har jobbet hos Grøtting i en mannsalder. Det startet på bensinstasjon hos Johan Grøtting, og siden har Knut Erik vært hos oss. Knut Erik kjører tankbil med henger, og kjører mest i Trysil, Engerdal og Østerdalen.

Knut Grøtting

Knut Grøtting

Sjåfør

Tlf: 904 15 204

Knut Grøtting er søskenbarn av Elin og Kent Roar, og er også født og oppvokst i bransjen. Knut er en rolig og behagelig fyr som kjører tankbil. Han er å finne bak rattet i Hamar, Elverum og omegn.

Vidar Martinsen

Vidar Martinsen

Sjåfør

Tlf: 906 73 311

Vidar Martinsen er en blid og omgjengelig kar fra Løten. Han har kjørt tankbil i 15 år, og vært hos oss siden 2003. Han er å finne bak rattet i Hamar regionen

Våre ansatte er klare til å hjelpe

Det er bare å ta kontakt med oss, så vil en av våre hyggelige ansatte svare så godt som mulig på alle dine spørsmål!